Living the dream today. I spent 210 minutes in the water with great white sharks at Guadalupe Island

DCIM102GOPRO
Today I spent at total of 210 minutes under water, the vast majority of which was spent with Great White Sharks; to warm up afterwards I jumped into the hot tub on deck, whilst smoke from the barbeque wafted past as chef cooked dinner, now its apre dive time with an ice cold Mexican beer. Simply awesome day, it doesn’t get much better, as they say at home ‘Living the Dream’. Andy Sargent, England.
 
4 dagen geweldig duiken met zeeleeuwen die heel speels en nieuwsgierig zijn.
Nadat de moeders zagen dat we geen bedreiging waren, mochten de jonge zeeleeuwen dichtbij komen. We moesten zelfs opletten dat ze onze camera’s niet stuk beten. We waren heel erg verrast dat ze zo lenig en bewegelijk zijn. San Benitos is tevens een mooie duikstek met lange hoge kelp, alsof je door een groot bos met hele hoge bomen wandelt.
Vandaag de eerste kooiduiken gemaakt op Guadalupe wat een hele ervaring was.
De witte haaien kwamen al heel dichtbij en het zicht was geweldig. Het is indrukwekkend om zo’n groot gevaarte voorbij te zien zwemmen. Verder is hier alles perfect geregeld en dank zij een fantastische crew kunnen we hier nog een paar dagen echt genieten.
Groetjes van de enige Hollanders hier. Kees van den Elzen en Peter Geurts

By Nautilus Staff

Updates, exciting information and other news from the staff at Nautilus Liveaboards.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *